Om oss

Wasa ST-Invest Ltd Ab och våra tiotals andra bolag är en av de största privata fastighetsägarna  i Österbotten och vi har verkat på fastighetsmarknaden i ca  25 år. Vår huvudsakliga verksamhetside är att äga fastigheter och hyra ut dem till konkurrenskraftiga priser som bostads-, kontor-, affärs- och industriutrymmen.

Våra utrymmen varierar i storlek från de minsta på 25 m2 till de största på ca. 7.300 m2: Den totala fastighetsmassan för våra tiotals bolag har en sammanlagd yta på tiotals hektar.

Vi har som målsättning att skräddarsy utrymmena enligt hyresgästernas önskemål och göra långvariga hyreskontrakt med dem.

Under bl.a. år 2014 utförde vi renoveringar och nyinvesteringar i Vasa och Korsholm för tiotals miljoner euro.

År 2017 fortsatte vi att expandera genom att investera i ca. 20 ha. asfalterade industriområden och ca. 40.000 m2 fastighetsutrymmen i bl.a Esbo, Kokkola, Korsholm och Vasa.
I detta fall var det nationella börsbolag som avyttrade sin fastighetsmassa och som fortsätter att verka i utrymmena genom att hyra dem.

Vi har idag flera hundra hyresgäster bestående av boende i våra höghus samt advokatbyråer, apotek, banker, bemanningsföretag, blomsteraffärer, bokföringsbyråer, dataföretag, elkomponent-tillverkare, fastigetsförmedlare, frisörer, föreningar, gym, hustillverkare, hjälporganisationer, läkarcentraler, miljöbolag, presentbutiker, pälsfarmare, reklambyråer, resebyråer, restauranger, sammanslutningar, service- och reservdelsföretag, skifteslag, städer, teleoperatörer, TV-bolag, välmående företag, verkstäder, vägverk, tiotals nationella och internationella börsbolag samt finska staten, mm.

error:
Wasa ST-Invest Ltd Oy
Wasa ST-Invest Ltd Oy