Tietoja meistä

Wasa ST-Invest Ltd Oy on yhdessä muiden kymmenien yhtiöidemme kanssa yksi suurimmista kiinteistönomistajista Pohjanmaalla ja olemme toimineet kiinteistömarkkinoilla noin 25 vuoden ajan. Pääasiallinen toiminta-alamme on omistaa kiinteistöjä ja vuokrata niitä kilpailukykyiseen hintaan asuin-, toimisto-, liike- ja teollisuustiloiksi.

Tilojemme koko vaihtelee. Pienimmät tilamme ovat noin 25 m2 ja suurimmat noin 7300 m2. Yrityksen yhteenlaskettu kiinteistöjen pinta-ala on kymmeniä hehtaareja.

Tavoitteenamme on räätälöidä tilat vuokralaisten toiveiden mukaan ja tehdä heidän kanssaan pitkäaikaisia vuokrasopimuksia.

Vuonna 2014 investoimme peruskorjauksiin ja uusiin hankintoihin Vaasassa ja Mustasaaressa kymmeniä miljoonia euroja.

Vuonna 2017 jatkoimme laajentumista investoimalla n. 20 hehtaarin asfaltoituun teollisuusalueeseen ja noin 40.000 m2 liiketiloihin mm. Espoossa, Kokkolassa, Mustasaaressa ja Vaasassa.
Hankimme tilat kansalliselta pörssiyritykseltä, joka möi kaikki kiinteistönsä ja joka jatkossa toimii tiloissa vuokralaisena.

Tällä hetkellä meillä on useita satoja vuokralaisia käsittäen kerrostalojen asukkaat sekä asianajotoimistoja, apteekkeja, pankkeja, henkilöstövuokrausyrityksiä, kukkakauppoja, kirjanpitotoimistoja, tietokonealan yrityksiä, sähköalan komponenttivalmistajia, kiinteistönvälittäjiä, kampaajia, yhdistyksiä, liikuntasaleja, talotehtaita, avustusorganisaatioita, lääkärikeskuksia, ympäristöyrityksiä, lahjatavaraliikkeitä, turkistarhaajia, mainostoimistoja, matkatoimistoja, ravintoloita, järjestöjä, huolto- ja varaosaliikkeitä, osakaskuntia, kaupunkeja, teleoperaattoreita, TV-yrityksiä, hyvinvointiyrityksiä, pajoja, tielaitoksia, kymmeniä kansallisia ja kansainvälisiä pörssiyhtiöitä, sekä Suomen valtio ym.

error:
Wasa ST-Invest Ltd Oy
Wasa ST-Invest Ltd Oy